Telefon +47 952 82 591

Telefon +47 952 82 591

Trenger du en dyktig interimleder som tar over lederansvaret ASAP? 

Book et uforpliktende møte så finner vi en interimleder på 1-2-3!

Trenger du en dyktig interimleder som tar over lederansvaret ASAP? 

Book et uforpliktende møte så finner vi deg en interimleder på 1-2-3!

Management for hire - Trygghet og forutsigbarhet i urolige tider!

"Vi i Agile Interim har som mål å hjelpe bedrifter med å overvinne midlertidige utfordringer ved å levere erfarne og kompetente interimledere. Vi vet at det kan være krevende å finne riktig person til å fylle midlertidige stillinger, og at tid er ofte av avgjørende betydning."

Hilde Lekven, Managing Partner

4
4

Interimleder fra Agile Interim - Trygghet og forutsigbarhet i urolige tider!

"Vi i Agile Interim har som mål å hjelpe bedrifter med å overvinne midlertidige utfordringer ved å levere erfarne og kompetente interimledere. Vi vet at det kan være krevende å finne riktig person til å fylle midlertidige stillinger, og at tid er ofte av avgjørende betydning."

Hilde Lekven, Managing Partner

Våre rådgivere har bred erfaring fra topplederlederstillinger i ulike bransjer og sektorer. Dette gjør at vi forstår bedrifters utfordring og behov, og er en god diskusjonspartner når riktig lederkandidat skal velges. 

Vi har et bredt nettverk av kandidater og vår grundige utvelgelsesmetodikk basert på AI sikrer at kandidatene vi presenterer har rett kompetanse, erfaring og profil. Det er den beste garanti for at interimlederen kan levere verdi fra dag én.

48-TIMERS GARANTI - Våre kunder skal være trygge på at vi har rask responstid og at prosessen drives med høy kvalitet, effektivitet og entusiasme. Vi leverer til avtalt tid og garanterer å kunne presentere aktuelle kandidater innen 48 timer ved behov.

Vi garanterer at de interimledere vi presenterer er konkurransedyktige og vil levere verdi for kunden fra dag én.

AGILE Interim tilbyr fleksible og skreddersydde løsninger, tilpasset dine behov og utfordringer. 

AGILE Interim er innovative og nytenkende. Vi bruker avansert AI teknologi i våre søk etter kandidater som matcher ditt behov.

Hva oppdragsgiverne skriver om våre interimledere

1-1

 Interimleder Britt Magni

Untitled design - 2023-02-21T163437.516

"Vi er veldig fornøyde med samarbeidet og oppfølgingen vi har fått fra AGILE Interim. Britt Magni har gjort en strålende jobb som CFO hos oss og har fått gjennomført flere viktige prosjekter og forbedringer av prosesser. Vi hadde ikke klart oss uten!"

Roger Wiik

CEO PSM AS

2-1

Interimleder Peter 

Untitled design - 2023-02-21T163437.516

"Agile Interim leverte raskt og presist da vi trengte en CFO til ett av våre portefølje selskap. Vi var så fornøyde med Peter at vi valgte å fastansette ham da interimperioden var over.
Vi vil absolutt bruke Agile Interim igjen i fremtiden."

Terje Bakken

Partner Reiten & Co

Interessert i å se flere kandidater?

Agile Interim har et stor database over interimledere med lang fartstid og erfaring fra en rekke stillingstyper.

Vi leverer det du har behov for innen alle lederkategorier på C-level, som; CEO, CFO, CMO, COO, CHRO, CTO og CTO.

I tillegg har vi både innkjøpssjefer, prosjektledere, salgsdirektører og logistikksjefer.

Fyll ut skjemaet, så sender vi deg et lite utvalg av våre kandidater.

Om Agile Interim AS

Agile Interim AS er spesialister på midlertidig ledelse eller "interimledelse" for bedrifter som trenger en leder på kort varsel. 

Vi tilbyr fleksible og smidige ledelsesløsninger som kan tilpasses enhver situasjon, og vår målsetning er å hjelpe bedrifter med å oppnå suksess i en stadig mer konkurranseutsatt marked.

Våre rådgivere har lang erfaring som toppleder i næringslivet, og har selv erfaring med interimledelse, lederrekruttering, søkeprosesser og kandidatevaluering. Vi har derfor en unik kompetanse og en stor database med potensielle interimledere.

Vi bruker den nyeste teknologien innen AI-generert executive search metodikk for å finne de beste kandidatene for våre kunder, samtidig som vi tilbyr en personlig tilnærming til hver kunde. Fra du signerer en avtale med oss til du får presentert interimkandidater bruker vi 48 timer.


TEAM

Vårt team består av dedikerte og erfarne rådgivere som er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd av prosessen. Vi tror på å bygge langvarige relasjoner med våre kunder, og vi jobber hardt for å sikre at vi alltid leverer det beste resultatet. Vi er stolte av å være en innovativ og smidig partner for bedrifter i Norden.

18

Kristin Røed Eriksen

Partner


Telefon 952 35 697

17-1

Hilde Lekven

Managing partner


Telefon 952 82 591

Referanser

Untitled design - 2023-02-21T163437.516

"Vi er superfornøyde med både prosess, kandidater, service og oppfølging. Vi har benyttet Hilde Lekven ved flere anledninger, hun er fleksibel og leverer topp kvalitet, vi samarbeider gjerne med henne igjen." 

Siri M. Nilssen

CEO Amesto Account House

Untitled design - 2023-02-21T163437.516

"Vi hadde en svært god opplevelse med prosessen AGILE kjørte for oss. De dokumenterte grundig alle kandidatene, og ga oss en tydelig oversikt over deres ferdigheter og erfaring. Agile Interim var svært fleksible og tilpasset seg våre behov på en enestående måte." 

Ingrid Tjøsvold

Administreredne direktør FAGNE

Untitled design - 2023-02-21T163437.516

"Vi i Glava trengte en interimleder og kontaktet Agile Interim. Vi er veldig godt fornøyde med rask og profesjonell respons og en god kandidatprosess. I løpet av kort tid hadde vi en kompetent og erfaren interimleder på plass som raskt gikk inn i stillingen og driftet og drev forbedringer over vår forventning. Vi vil bruke Agile Interim igjen!" 

Tom Hopland Tegnander

Program Director Gyproc, GLAVAGRUPPEN

Untitled design - 2023-02-21T163437.516

"Som Interimleder hos oss jobbet Torunn med et svært komplisert prosjekt med mange samarbeidspartnere og kompliserte problemstillinger. Vi er svært fornøyde med leveransen, kompetanse, og tilnærming. Vi gir henne våre beste anbefalinger."

Tone Øvregård

HR direktør Tietoevry

Telefon: +47 952 82 591   |   E-post: hilde.lekven@agileinterim.no

Telefon: +47 952 82 591

E-post: hilde.lekven@agileinterim.no