<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=668324724094092&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interimleder - Slik lander du drømmejobben ved hjelp av Linkedin

← tilbake

Gode råd om bruk av Linkedin - fra oss som bruker det hver dag

Hvordan skaffe deg drømmejobben? Ønsker du ny fast jobb eller et nytt oppdrag som interimleder, dette er triksene headhunteren ikke forteller deg, men burde fortalt deg, for å gjøre rekruttering enklere for seg selv.


Vi headhuntere bruker i stor grad eget nettverk, kilder og bransjeeksperter til å tipse oss om dyktige kandidater. Det gjelder både til faste og midlertidige lederstillinger. I tillegg til egne databaser og datadrevne søk, er LinkedIn et viktig verktøy når vi søker etter interimledere og lederkandidater for våre kunder.

Er det på tide å bytte jobb eller trenger du et nytt interimlederoppdrag? Da bør du gjøre det lett for oss å søke opp akkurat deg i databasen. Bygg profilen din med headhunteren i bakhodet.


La oss starte øverst!

 • Et profesjonelt bilde er viktig, og gjerne et som ligner deg slik du ser ut nå.
 • I introduksjonen under bildet trenger vi navn, nåværende stilling, bransje og beliggenhet.
 • Bruk muligheten i «overskriften» under navnet ditt til å beskrive hva du kan, gjør eller brenner i en korte trekk. Det er bransjeavhengig hvordan du setter opp dette.
 • Fyll inn e-post og telefonnummer i feltet for kontaktinformasjon.
 • Er du på aktivt jobbsøk, marker at du er «interessert i ny jobb». Det er kun profesjonelle rekruttere med recruiterprofil som får tilgang til den informasjonen, og den fører deg øverst på våre søkelister våre.
 • Bruk «om» feltet til å beskrive hva som er din nøkkelkompetanse og erfaring, hva du har gjort og hva du har skapt av resultater. Men, ikke skriv en lang avhandling. Lengre tekster hører bedre hjemme i en søknadstekst. Lag heller gjerne en liste med nøkkelord nederst som gir oss kompetanser du vil være søkbar på.
 • Under «erfaring» lister du opp de ulike jobbene du har hatt med stillingstittel. Dersom stillingen er midlertidig kan du skrive interim foran tittelen eller i parentes. Bruk fritekstfeltet til å fylle inn ansvarsområder og ta gjerne med hva du har fått til.
 • Under «utdanning», har du 1000 tegn til rådighet, beskriv gjerne spesialiseringen din og hva du skrev om i bachelor- og eventuelt mastergraden din. Det er også rom for å sette inn om du var aktiv i studentforeningen eller hadde andre verv av betydning.
 • Husk å ta med «sertifiseringer» og «frivillig arbeid».
 • Det er ekstra viktig å legge inn «ferdigheter», jo flere ferdigheter du har satt opp som matcher vår kravspesifikasjon, jo høyere kommer du på resultatlisten vår og jo nærmere er du ny drømmejobb.
 • Har du ledere, kolleger eller kunder som vi gi deg en «anbefaling», så ta det med på profilen. Selv om du ikke liker å skryte av deg selv, vil det være positivt å få frem.

  Sånn, nå er du også søkemotoroptimalisert! Lykke til med jobbsøkingen og ta gjerne kontakt om du lurer på noe.
  PS!  Du trenger ikke være aktiv og «like» og «kommentere», vi finner deg uansett, så lenge du har en oppdatert profil.

 

21. 01 22

Del

Kategorier