<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=668324724094092&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tilgjengelige interimledere

← tilbake

Interimledere som er ledig nå

LEDER TRANSFORMASJON OG VEKST

En person med god erfaring og kompetanse fra ledelse av software / tech selskaper, både igjennom forretningsutvikling og organisk vekst og gjennom oppkjøp. Med bakgrunn som konsulent, har kandidaten et godt blikk for å sette seg inn i bedriften og utfordringene, og derfra jobbe løsningsorientert mot målet. Energisk person som kan ha baller i luften.

Utdannelse: Siviløkonom, NHH

Bosted: Oslo

LEDER / PROSJEKT ELLER INDUSTRIELLE PRODUKTER

ang erfaring fra større industriselskap, både som daglig leder, prosjektleder og spesialist. Forståelse for tekniske produkter og industriell virksomhet. Jobber med markedsføring og internasjonalt salg i B2B markedet, prosjektledelse, omstilling og digitalisering. Erfaring med en rekke ulike kulturer og internasjonal forretningsutvikling.

Utdannelse: Ms Økonomi og Adm. CBA

Bosted: Oppdrag i området Oslo til Kristiansand

LEDER TRANSFORMASJON OG ENDRING

20 års erfaring som interimleder i lederstillinger med betydelig personalansvar. God kjennskap til forretningsutvikling, etablering av IT og kvalitetssystemer, transformasjon og endringsledelse. Betydelig erfaring fra IT/Telecom bransjen. God kjennskap til Prince2, agile teknikker og strategisk innovasjon.

Utdannelse: Siviløkonom m/Ms Telecom, diverse kurs og ekstrautdanninger

Bosted: Oslo, fleksibel/kan pendle

CEO / KOMMERSIELL LEDER INTERNASJONALT SALG

Engasjert CEO eller kommersiell leder med erfaring fra salg og markedsføring av sterke merkevarer. Han har erfaring fra merkevareledelse i store organisasjoner og mellomstore PE eide selskaper. Har jobbet mange år i ulike land og snakker fire språk flytende. Vil kunne løfte en bedrift som skal ut å ta nye markeder.

Utdannelse: Ms Law/Jus

Bosted: Oslo, fleksibel/kan pendle

CFO / IMPLEMENTERER AV IT SYSTEMER

20 års erfaring som innleid Økonomisjef/CFO i små/mellomstore selskaper. Har jobbet mye med prosessforbedring, etablering av rutiner og implementering av IT systemer. Kan jobbe med implementering av systemer innenfor logistikk, ERPløsninger og HR systemer. Stillingsbehov 60-70%. Utdannelse: Siviløkonom NHH Bosted: OsloCEO / OPERATIV LEDER Erfaren leder i offentlig sektor, har også erfaring fra privat sektor. Kan lede prosjekter knyttet til omstilling, lean/prosesstyring/forbedringsmetodikk, styringkontroll (forsvarlig forvaltning), system og rolleforståelse og forhandlinger nasjonalt og internasjonalt. Kjenner godt bransjer som krever forståelse for transport, logistikk, store anskaffelser og operativ drift kombinert med strategisk tenkning.

Utdannelse: Juridiske fag, UiO, Ms Management BI

Bosted: Oslo

LEDER LOGISTIKK / DISTRIBUSJON / LAGER

Leder med lang erfaring fra transport, distribusjon og logistikkbransjen. Som daglig leder har han vist gode resultater med folk og redusert sykefravær. Kandidatens styrke er å etablere effektive rutiner og systemer som sparer kostnader. God på kostnadskontroll. Interesse og erfaring med systemer for Grønn logistikk.

Utdannelse: Kurset innenfor frakt og ledelse

Bosted: Ski

 

MERKEVARER / KATEGORISTYRING / MARKEDSFØRING

Kandidaten har utviklet merkevarer og nye kategorier innenfor merkevareselskaper i flere selskaper. Erfaring som leder av produktutvikling, merkevareledelse, kjededirektør og innkjøpssjef i flere av de større kleskjedene. Godt nettverk og betydelig kunnskap om produsenter, distributører og kunder.

Utdannelse: Markedsføring Norges Markedshøyskole

Bosted: Oslo

ØKONOMI OG ADMINISTRASJONSSJEF

Lang erfaring om økonomileder innenfor bank/finansnæringen, samt økonomi i organisasjoner. Trives godt meg omstilling, endring og forbedringsarbeid. Kunnskap om innføring av nye IT systemer på økonomisiden, samt erfaring med en rekke ulike oppgaver innenfor HR og administrasjon, inkl. rekruttering. God prosjektleder (sertifisert Prince2).

Utdannelse: Siviløkonom NHH

Bosted: Oslo

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om Interimledelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17. 01 22

Del

Kategorier