<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=668324724094092&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Trenger du en interimleder? Kontakt oss!

Velkommen til Agile Interim – Norges raskest voksende og en ledende leverandør av interimledelse.

Vi forstår at hver bedrift står overfor unike utfordringer og behov. Derfor tilbyr vi skreddersydde ledelsesløsninger med et omfattende utvalg av erfarne ledere, inkludert CEO, CFO, COO, CIO, HR-direktører, markedsdirektører og salgsdirektører. Vi har også erfarne prosjektledere tilgjengelig.

Vår styrke ligger i vår evne til å levere riktig leder innen 48 timer, uansett bransje eller situasjon. Hos oss finner du ikke bare en interimleder; du finner en strategisk partner dedikert til din bedrifts suksess.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om interimledelse. Ut ifra dine ønsker og situasjonen i selskapet du representerer hjelper vi deg med å finne den beste løsningen!

Vi leverer Interimledere og Management For Hire tjenester i hele landet og har kontorer i Oslo, Bergen og Porsgrunn.

Du kan fylle inn skjemaet under, eller kontakte Hilde Lekven på telefon 952 82 591 eller e-post: Hilde.Lekven@agileas.no

Skjemaet under er ment for kunder. Ønsker du å bli interimleder? Da ber vi deg om å laste opp din informasjon i vår interimbase her.